BRASUZY gaat over geluk, niet alleen degene die we voor onszelf willen, maar vooral degene die we gul wensen voor degenen van wie we houden. Het is levendig, kleurrijk, vol leven en creatieve energie. Gelukkig als een dag van carnaval.

Het is een bedrijf dat hier in 2015 in Nederland is geboren, maar de inspiratie komt uit mijn thuisland, de bruisende stad Salvador uit Bahia, in Brazilië. Het kwam allemaal op me af tijdens een van mijn reizen daar. Ik was klaar om een ​​loopbaanfase achter me te laten die mijn geest niet langer vervulde met passie en vreugde. Toen ik alle mooie linten zag dansen met de wind in de gevel van de Senhor do Bonfim kerk, realiseer ik me wat mijn roeping was. Bovenop die coline wens ik alle vreugde en geluk voor mezelf en besloot dat het het was: mijn doel was om voor iedereen dezelfde sensatie te brengen. Dat is Brasuzy: iets briesjes en bijzonders dat niet alleen voor ons, maar ook voor onze dierbaren vreugde opwekt.

De collectie spreekt over optimisme, hoop, positiviteit. Het geloof dat ons vooruit helpt en ons de zekerheid geeft dat onze dromen uitkomen. Het brengt ook de zonnesfeer, de warmte en de durf van één snufje kleur. Het is een gezellig stukje Brazilië op de charmante velden van Holland.

Het is handgemaakt, bijzonder, met zorg stuk voor stuk gedaan. Elk stuk heeft een geluksbrenger uit het exotische Bahia met een werk van een lokale handwerksman, die het beste van twee landen samenbrengt.

Ik wou dat je het met je hart kon dragen vol optimisme, vreugde en vrijgevigheid. En dat onze wensen niet bij ons ophouden, maar dat we deze goede energie voor iedereen kunnen verspreiden als een warme zomerbries.

 

Met mijn beste kleurrijke wensen,

Vol liefde, Suzane.

 

© 2015 - 2022 BRASUZY | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel