BRASUZY gaat over geluk. Geluk dat we voor onszelf maar ook voor de mensen waar we van houden wensen. BRASUZY is als carnaval;  kleurrijk, vol leven , creatieve energie gevend. 

BRASUZY is een bedrijf dat in Nederland is geboren, de inspiratie komt echter uit mijn thuisland, de bruisende stad Salvador- Bahia in Brazilië. Het kwam allemaal op me af tijdens een van mijn reizen naar Salvador. Ik had een loopbaan achter me gelaten die me niet langer voldoening gaf. Toen ik de mooie Bonfim Gelukslintjes zag dansen in de wind aan de hekken van de Senhor do Bonfim kerk, realiseerde ik me wat mijn volgende uitdaging zou worden.

Bovenop die berg besloot ik dat ik mijn geluksgevoel aan iedereen zou willen geven.

Dat is BRASUZY geworden.

 

 

De BRASUZY collectie straalt optimisme, hoop, liefde en positiviteit uit. De collectie brengt ons zonneschijn, warmte en veel kleur. Het is een gezellig stukje Brazilië in het mooie Nederland.

De collectie is handgemaakt, met zorg vervaardigd. Geluk uitstralend. Het is werk van lokale ambachtslieden uit het exotische Bahia, het beste uit twee landen samen brengend.

Ik hoop dat je  BRASUZY producten in je hart zal sluiten, dat je onze positieve energie niet alleen voor jezelf zal houden maar als een warme zomerbries zal verspreiden naar iedereen die je lief is.

Met mijn beste kleurrijke wensen,

Vol liefde, Suzane.

© 2015 - 2024 BRASUZY | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel