De Bonfim-linten (fita do Senhor do Bonfim) komen oorspronkelijk uit Salvador Bahia, Brazilië. Elk lint is omwikkeld en met drie knopen vastgebonden. Voor elke gebonden knoop wordt een wens gedaan. Het dragen van een Bonfim-lint vertegenwoordigt uw doelen, wensen en dromen. De wensen komen uit als het lint vanzelf valt.

 

 

Vind de perfecte kleurwens

 

 

Groen

De kleur groen staat voor gezondheid, harmonie en groei. Het weerspiegelt de kracht van de natuur in al haar glorie. Gebruik het als je op zoek bent naar stabiliteit, harmonie en rust.

 

 

Geel

De kleur geel staat voor succes en optimisme. Het brengt goede energie en geeft je zelfvertrouwen.. Perfect voor momenten in het leven waarin belangrijke beslissingen moeten worden genomen.

 

 

Rood

Rood staat voor passie.  Het straalt kracht, moed en liefde uit. Het herinnert je aan je grote liefde, maar moedigt je ook aan om met moed door het leven te gaan.

 

 

Blauw

Blauw geeft ons een kalm, sereen en vredig gevoel. Het wekt gevoelens van vertrouwen, loyaliteit, verantwoordelijkheid en veiligheid op. Het is de kleur van vertrouwen. Ontspan en geniet van het leven!

 

 

Wit

Wit staat voor een nieuw begin! In Brazilië is het de traditie om het nieuwe jaar of een nieuwe levensfase gekleed in het wit in te gaan. Het brengt rust en verlichting. Moge al je dromen vredig uitkomen.

 

 

Zwart

Zwart staat voor kracht. Het is elegant, mysterieus en formeel. Zwart ontstaat door de afwezigheid van kleuren, waar sommigen evenwicht kunnen vinden. Kies voor zwart in de momenten waarop focus en discipline nodig zijn.

 

 

Roze

De passie van rood gecombineerd met de tederheid van wit creëert deze gevoelige kleur, die ons doet denken aan compassie en onze vrouwelijke kant. Het is geweldig om het gevoel van kwetsbaarheid en vertrouwen te koesteren. Deze kleur stimuleert creativiteit en motiveert je om actie te ondernemen.

 

 

Paars

Paars staat voor innerlijke kracht, wijsheid en spiritualiteit. De mix tussen blauw en rood wekt reflectie en zelfbewustzijn op. Het is een goede keuze voor momenten van overgang en zelfontdekking. 

 

 

Oranje

Oranje staat voor energie en geluk. Het is de sociale kleur die ons doet denken aan de extraverte persoonlijkheden en avonturiers. Het brengt vrijheid, onafhankelijkheid en optimisme. Voor ons, in Nederland, is de gelukkigste kleur!

 

 

Rainbow - All Together

Soms hebben we het allemaal nodig. Geluk, kracht, innerlijke rust, balans, passie en nog veel meer. De regenboog staat voor acceptatie en liefde en laat zien dat we onze ware zelf in diversiteit kunnen vinden. Let's shine!

 

 

© 2015 - 2024 BRASUZY | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel